Indtast din tekst

52 50 08 80

Indtast din tekst

52 50 08 80

Indtast din tekst

Gode råd til dine fødder

Alternativ måde at anse hovedpine/migræne på

Alternativ måde at anse hovedpine/migræne på

Det er efterhånden en almindelig lidelse, der kan påvirke vores daglige liv og velvære. For mange mennesker kan traditionelle behandlinger have begrænset succes, og det er her, zoneterapi træder ind som en holistisk tilgang til lindring.


Hovedpine/migræne og zoneterapi:

Zoneterapi er baseret på princippet om, at bestemte zoner på fødderne korresponderer med organer og systemer i kroppen gennem vores 200.000 nerveender i fødderne. Kroppens tilstand afspejler sig i fødderne og man kan i fødderne mærke  ubalancerne i kroppen. Ved at stimulere disse zoner kan en zoneterapeut hjælpe med at lindre spændinger, forbedre blodcirkulationen og genoprette kroppens naturlige balance.


Løsning af muskel- og nervespændinger:

Ved hovedpine/migræne arbejdes der på zoner knyttet til ansigtet, hovedet og nakken. Ved at massere og trykke på disse områder kan zoneterapi hjælpe med at løsne spændinger i muskler og nerver, der ofte bidrager til hovedpine. Denne del af behandlingen kan være forbundet med ømhed og for nogle smerter. 


Afspænding:

Stress og spændinger er ofte udløsere af hovedpine/migræne. Zoneterapi kan stimulere zoner relateret til det parasympatiske nervesystem, hvilket fremmer afslapning og reducerer stressniveauet.


Forbedring af blodcirkulation:

En god blodcirkulation er afgørende for at reducere hovedpine/migræne. Zoneterapi kan forbedre blodgennemstrømningen, hvilket hjælper med at lindre trykket og smerten i hovedet.


Følelser: 

Udover selve smerten taler vi også om hvilke følelser eller ubalancer der kan være til grund for hovedpinen. Der er tit en sammenhæng mellem bestemte former for hovedpine og følelser. For kvinder kan det også være en hormonel påvirkning der udløser hovedpine/migræne. 


De fleste vi har behandlet, for hovedpine/migræner har under behandlingen allerede kunne mærke hvordan det løsner og efterfølgende også haft stor effekt af zoneterapi. For nogle forsvinder det efter få behandlinger, for andre reducere det hyppigheden af anfald eller reducere styrken markant. 


HVILKEN TYPE HOVEDPINE/MIGRÆNE HAR DU? (se billedet øverst) 

1 = Blære (frygt/angst/stress)

2 = Endokrin (hormonel ubalance)

3 = Mave (bekymringer/grubler)

4 = Galdeblære (indebrændt vrede)

Se detaljer
- +
Udsolgt